Coaching

  • Vil du bli tryggere, tydeligere og stå sterkere i deg selv i utfordrende situasjoner?

  • Vil du bli bedre til å kommunisere og samarbeide med andre eller med noen du er glad i? 

  • Har du et ønske om å mestre bedre en utfordrende situasjon i familie, omgangskrets, eller på jobb?

  • Har parforholdet blitt monotont og kjedelig, blitt satt på prøve, eller du kjenner på ensomhet i parforholdet?

  • Kjenner du i all hemmelighet på utilstrekkelighet og usikkerhet, til tross for at du har en god utdanning og jobb?

  • Er du leder og trenger en sparringspartner å kaste ball med, slik at du trives bedre i lederrollen, kommuniserer godt og er en tydeligere leder?

    - Om noe av dette stemmer for deg, er du typisk en av dem jeg hjelper videre. Jeg tar gjerne en prat, for å finne ut om jeg kan bidra.

Dette tilbyr jeg

Personlig coaching

Vi står til stadighet overfor nye utfordringer i livet - enten det er privat eller i yrkeslivet. Noen er enkle å takle, og noen er vanskeligere. Mange av oss opplever også tidsskiller som innebærer at vi må foreta nye valg og sette oss nye mål. Det kan være opplevelser vi nettopp har vært gjennom eller en helt ny livsfase.

 

Det kan være utfordrende å sette nye mål og finne en retning for å lykkes med en god tilværelse. I slike situasjoner kan personlig coaching vise deg veien videre. Her er noen eksempler.

Coaching for bedrifter, ansatte og ledere

I alle virksomheter oppstår det fra tid til annen utfordringer med arbeidsmiljø og motivasjon blant medarbeidere. Det kan være krevende konjunkturer og omstillingskrav som tærer på, eller større og mindre uenigheter mellom medarbeidere eller ledere.

 

Bedriftscoaching kan være et riktig virkemiddel for å løse opp friksjoner eller til å få medarbeidere til å trekke i samme retning. Å dyrke gode relasjoner og felles visjoner kan fort vise seg å bli en av virksomhetens beste investeringer.

Kurs og workshop

Har du behov for litt påfyll og inspirasjon på arbeidsplassen din, i gjengen, eller klubben? Jeg arrangerer åpne og skreddersydde kurs-, tema- og inspirasjonskvelder. Kanskje er et frokostmøte aktuelt om det ellers er vanskelig å få samlet kolleger på kveldstid?

 

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud på et inspirerende kurs eller foredrag som er aktuelt for dere!

  • Instagram

©2020 designet av Strømø Digital AS