1/8
Change Coaching

Change Coaching er et lite coachingfirma på Haugalandet, og som drives av Bente T. Barane, DNCF-sertifisert Coach, Registrert Helsecoach og NLP Master, med bakgrunn fra ledelse og sykepleie.

 

Hva er coaching og NLP?

Er du nysgjerrig på hvilket utbytte du kan ha av coaching og vil sette deg mer inn i metodikken, kan du lese mer om coaching og NLP (Nevrolinguistisk Programmering).

 

Vil du videre i livet?

Ønsker du å snu, eller bedre mestre en vanskelig situasjon privat eller på jobb? – eller trenger du ny motivasjon, veiledning og oppfølging til å endre prioriteringer, livsstil og helse?

 

Hvordan vi jobber 

Skal vi utrette noe sammen, er det en forutsetning at vi er tydelige på hverandres forventninger. Jeg har noen forventninger til deg, og du skal ha noen til meg. Les mer om hva jeg legger vekt på og hva som er viktige momenter for at vi skal lykkes i å nå de målene vi settter oss.

 

Trenger du en coach?

Ønsker du å utvikle deg selv eller din bedrift?

Vil du bli tryggere og få større innflytelse og styring i ditt eget liv? Å kommunisere og samarbeide bedre med andre?

 

Coaching i bedriften din

Jeg bistår med en-til-en-coaching for medarbeidere og ledere, samt gruppe- eller teamcoaching der det er viktig å jobbe med samarbeid, kommunikasjon, konflikter, omstilling og endringsprosesser  Les mer.

 

Som leder

Å være leder kan være en ensom jobb. Ledere kan ha god nytte av ledercoaching gjennom en upartisk samtalepartner. En å lufte tanker, utfordringer, ideer med. Som enklere kan se bedriften utenfra.

 

Som medarbeider

Medarbeidercoaching kan av samme grunn bidra til større innsikt i seg selv og andre; å se seg selv utenfra, hente frem ressurser og styrker, motivere og bidra til større mestring og jobbglede.

Nyheter
I nye og bedre lokaler

01.01.2015

 

Change Coachings Haugesundskontor flytter fra lokaler i Skippergata 10 til 2. etg. i Stoltenberggata 1 (Smedasundet Maritime Senter) på Risøy i Haugesund. Dette blir en positiv og gledelig forbedring for både kunder og meg.

 

Jeg kan derfor nå også tilby Livsstilsveiledning innen kosthold og aktivitet, samt kroppsscanning på Tanita Skanner for oppfølging av livssstilskunder. Jeg vil senere også tilby kurs innen livsstilsomlegging. Nærmere info kommer etter hvert.

 

Om du lurer på om noe av det jeg tilbyr kan være noe for deg, ikke nøl med å ta kontakt

 

Ta kontakt da vel?

Prøv en helt uforpliktende samtale først som sist, eller benytt kontaknappen nedenfor så tar jeg kontakt med deg for en nærmere prat.

Tlf: 979 50 511

Smedasundet Maritime Senter, 2. etg. 

Stoltenberggt. 1, Risøy, 5527 Haugesund

 

Hjemmekontor: Vikebygd, Vindafjord

E-post: bbarane68@gmail.com

24/7-bygget, Helseavdelingen, 4. etg. 

Spannavegen 152, 5535 Haugesund

DET HANDLER OM DEG

FØLG MEG HER:

  • Facebook App Icon
  • Instagram Social Icon

© 2014  by MerMedia