Er du blant de skeptiske?

Er det vel anvendt tid og penger?  - Å investere i deg selv og ditt liv? Det er ikke lett å sette noen pris på vår mentale helse, mestring eller måloppnåelse. Tenk over hvor mange ganger du har kjøpt dyre ting, som feks. klær, sko, sminke eller kanskje småelektronikk som du egentlig ikke trenger, men gjør det likevel, for å føle

deg litt bedre. Det virker dessverre ikke så lenge… Det gjør derimot coaching. En coachingprosess kan skape varige endringer i deg og i livet ditt, - om ikke i den store helheten, så i de små detaljene som betyr så mye.

 

Når det gjelder seriøsitet, så er ikke Coach en beskyttet tittel, og hvem som helst kan kalle seg det - uten å ha tilstrekkelig utdanning i faget. Du bør alltid sjekke om vedkommende er sertifisert etter Norsk Bransjestandard, dvs. DNCF-sertifisert. Det er en godkjenning fra bransjeorganisasjonen (DNCF - Den Norske Coach Forening), og er på linje med vitnemål for en fagutdanning. Da vet du at vedkommende er godkjent og sertifisert etter norske krav. Denne godkjenningen har jeg.

Det er mye å hente!

Ønsker du å utvikle deg? Bli tryggere og få større innflytelse og styring i ditt eget liv? Kommunisere og samarbeide bedre med andre? Eller kanskje ønsker du å snu, eller håndtere en vanskelig situasjon privat eller på jobb, eller trenger motivasjon, veiledning og oppfølging til å endre prioriteringer, livsstil og helse? Da er coaching hos meg noe for deg!

 

Mange opplever mer mestring, større livskvalitet, bedre samarbeid og mer hverdags-glede etter å ha gjennomført en coachingprosess. Den gjør at du får større innsikt i deg selv og kan ta klokere grep.

 

Du blir mer bevisst dine egne mønstre – både de som hjelper deg og de som hindrer deg. Du blir også mer bevisst på din egen innflytelse på eget og andres liv, og hva

du trenger å gjøre for å ha det godt.

Er coaching noe for deg?

 

Er du usikker på om coaching kan hjelpe deg? Er du skeptisk og kanskje har hørt snakk om at coachingbransjen er useriøs?

Vel, å være coach er ingen beskyttet tittel. Nettopp derfor håper jeg det er en trygghet for deg at jeg har bred kompetanse og erfaring på området. Med yrkesbakgrunn som autorisert sykepleier og omfattende utdanning som Sertifisert NLP-coach og Registrert Helsecoach mener jeg å ha de aller beste forutsetninger for å hjelpe deg - å vise vei til hvilke grep du kan ta og hvordan du kan jobbe med deg selv for å få en bedre hverdag.

Men, det krever noe av deg også!

 

Coaching vil ikke virke hvis du:

 • Tror at coaching er en slags kvikk fix, noe lettvint som enkelt ordner seg i en fei

 • Ikke er villig til å forplikte deg til oppgavene, og ta ansvar for å jobbe med deg selv

 • Ikke er villig til å se inn i deg selv og være ærlig med deg selv

 • Ikke selv ønsker å prøve coaching, men er blitt presset til det av andre

 

Men hvis du:

 • Er villig til å investere i deg selv, forplikte deg og gjøre jobben som må til

 • Er villig til å bli bedre kjent med deg selv, både dine styrker og svakheter

 • Er villig til å forsøke å endre deg, om du ser det er nødvendig

 • Er villig til å ta ansvar for ditt eget liv og vil jobbe for å skape de resultatene du ønsker

 • Vil lede deg selv, (og noen ganger andre) - på en bedre måte

 

Da er NLP-coaching absolutt noe for deg!

Ta kontakt, og jeg hjelper deg gjerne.

24/7-bygget, Helseavdelingen, 4. etg. 

Spannavegen 152, 5535 Haugesund

DET HANDLER OM DEG

FØLG MEG HER:

 • Facebook App Icon
 • Instagram Social Icon

© 2014  by MerMedia