Kurs og foredrag

 

Har du behov for litt påfyll og inspirasjon på arbeidsplassen din, i gjengen, eller klubben? Jeg arrangerer åpne og skreddersydde kurs-, tema- og inspirasjonskvelder. Kanskje er et frokostmøte aktuelt om det ellers er vanskelig å få samlet kolleger på kveldstid? Ta kontakt for et uforpliktende tilbud på et inspirerende kurs eller foredrag som er aktuelt for dere!

 
Inspirasjonskvelder

Hvorfor ikke arrangere en egen inspirasjonskveld eller kanskje et frokostmøte som kan bidra til noen nye tanker, felles mål og litt ny giv på arbeidsplassen?

Eller kanskje gjelder det klubben eller foreningen du er en del av? Ta kontakt, så tilpasses emne og presentasjon nettopp til din virksomhet.

 

Ser du nytteverdien av å arrangere en tilpasset temakveld? Ta kontakt for en uforpliktende forespørsel.

Helsediett med CellRESET

Føler du behov for å ta grep om vekta, energien, søvnen eller generell helse, men strever med å lykkes på egen hånd?
Bli med på mitt svært virkningsfulle kurs og få en svært motiverende 28 dagers knallstart på din nye kropp, helse og livsstil. Her har mange fornøyde kursdeltagere gått veien foran deg!
 

Kurs arrangeres ved etterspørsel, eller når annonsert

 

Temakvelder og foredrag

Jeg arrangerer gjerne temakvelder og foredrag rundt egenutvikling, selvledelse, helse og kosthold. Opplegget kan skreddersys etter behov og omfang og tilpasses den enkelte gruppen. Send meg gjerne tips eller innspill på tema som burde vært satt opp som åpne kurs.

 

Savner du et tema du kunne tenke deg en dypere innføring og veiledning i, så tips meg gjerne!

 

24/7-bygget, Helseavdelingen, 4. etg. 

Spannavegen 152, 5535 Haugesund

DET HANDLER OM DEG

FØLG MEG HER:

  • Facebook App Icon
  • Instagram Social Icon

© 2014  by MerMedia