Hva er coaching og NLP?

Mange opplever at NLP og coaching kun er trendy ord og savner innsikt i hva det hele går ut på. Det er faktisk ikke noe hokus-pokus! - men likevel svært effektfullt. Særlig når det gjøres i en prosess over tid. Her forklarer jeg mer om coaching og NLP.

Change Coaching er en profesjonell, personlig relasjon

 

Mitt navn er Bente T. Barane, og er utdannet NLP Coach og bedriftscoach. Med bred bakgrunn fra ulike administrative funksjoner i helsevesenet, har jeg lang erfaring i møtet med mennesker i ulike livsfaser og med ulike utfordringer. Her kan du lese litt mer om virksomheten og hvordan jeg driver.

Er coaching noe for deg?

Er du usikker på om coaching kan hjelpe deg? Kanskje har du hørt at coachingbransjen er useriøs, eller kanskje er du redd det skal bli dyrt for deg?Dette og mer til får du vite mer om her.

Jeg driver Change Coaching

Jeg heter Bente T. Barane og driver Change Coaching som er et lite coachingfirma på Haugalandet. Jeg har lang yrkeserfaring fra ulike administrative stillinger i Helsevesenet og er autorisert sykepleier. Jeg har også en omfattende spesialisering og tilleggsutdannelse som DNCF-sertifisert Coach, Registrert Helsecoach og NLP Master.

 

Samarbeidspartnere

Ved større oppdrag og ved behov for spesiell kompetanse, vil det bli trukket inn relevante samarbeidspartnere for å sikre høy kvalitet på innhold og leveranse.

 

Valg av samarbeidspartnere vil bero på hvilken kompetanse som er påkrevd i hvert enkelt tilfelle.

Hvordan vi jobber sammen

Skal vi utrette noe sammen, er det en forutsetning at vi er tydelige på hverandres forventninger. Jeg kommer til å ha noen forventninger til deg, og du skal ha noen forventninger til meg. Mer om arbeidsformen, finner du her.

Referanser og lenker

Mange føler seg tryggere på valg av coach etter å ha orientert seg om hvilket utbytte andre har fått:

 

Oversikt over referanser og kundeuttalelser.

 

Relevante lenker til andre nettsider og instanser som kan gi deg større innsikt og forståelse.

24/7-bygget, Helseavdelingen, 4. etg. 

Spannavegen 152, 5535 Haugesund

DET HANDLER OM DEG

FØLG MEG HER:

  • Facebook App Icon
  • Instagram Social Icon

© 2014  by MerMedia