top of page

Om meg

Change Coaching er et coachingfirma i Haugesund som drives av Bente T. Barane.


Bente er DNCF-sertifisert Life- & Businesscoach, registrert Helsecoach og NLP Master. Hun er også autorisert sykepleier og har lang erfaring fra lederstillinger i Helsevesenet, som veileder og mye erfaring i møte med mennesker med ulike utfordringer. 


Bente har jobbet som karriereveileder for mennesker i omstilling og har vært kursholder og foredragsholder for "Barnas Plattform" - et kurskonsept som lærer foreldre og fagpersoner enkle teknikker for å øke barns selvfølelse, selvtillit og indre trygghet. 

20200507131904_IMG_4577%20(1)_edited.jpg
Holding Hands

Coaching tilpasset deg

Jeg hjelper mennesker til å utvikle evnen til å få det bedre med seg selv og med dem de har rundt seg i livet sitt, både privat og i jobbsammenheng.

Gjennom å jobbe målbevisst med å utvikle selvinnsikt, bevissthet, selvfølelse og indre styrke, blir evnen til å justere og velge nye og bedre strategier sterkere. Dette øker evnen til god kommunikasjon og samhandling med andre, og livskvalitet, livsglede og mestringsfølelse øker. 


Det er mye som kan endre seg, med små justeringer. Det er ikke alltid det er så mye som skal til. Men du må gjøre det over tid og være villig til å gjøre en god innsats for deg selv. Det har du vel forjent.

bottom of page