top of page

Referanser

MANN 32 ÅR

Håndtverker

Jeg har slitt med økonomiske problemer over år.

Det å ikke våge å stå frem å snakke om det med dine aller nærmeste kan få store konsekvenser. En begynner å bli deprimert, du kjenner angsten kommer snikende frem for ting ikke blir betalt og går til inkasso osv...

Jeg tok tak i meg selv og valgte å fortelle min familie om mitt problem. Jeg var veldig langt nede. Jeg så nesten ikke noen fremtid, det var alt svart.

Etter at jeg la alle kortene på bordet fikk jeg tips om å gå til Bente hos Change Coaching. Etter at jeg begynte å gå til timer hos henne gjorde det noe med meg.

Jeg lærte meg ulike teknikker og hvordan jeg skulle klare å snakke om økonomi med min kone.

Gradvis ble kvardagen mye bedre og lettere. Bare det å kunne sitte å se på Luksusfellen med min kone var jo noe jeg overhodet aldri hadde turt før. 

I dag har jeg fått det utrolig mye bedre med meg selv. Selvtillit og trygghet stiger. Det å være ærlig og åpen om ting er utrolig viktig!  

Jeg føler det å gå til Bente har hjulpet meg mye på veien. Jeg anbefaler Bente på det sterkeste.

UNGT PAR

Haukur og Gudrun

Vi er et par på 27 og 24 år.

Vi hadde en del kommunikasjonsvansker i forholdet og slet med det en god stund før vi prøvde parcoaching. Det forandret alt!

Å få snakke med en nøytral coach / veileder har hjulpet oss gjennom vanskene og hun klarte å sette lys på vinkler som vi aldri hadde tenkt på.

Det gjorde rett og slett mirakler!

MELLOMLEDER 33 ÅR

Jeg er fornøyd med at Bente har hjulpet meg til å kartlegge mine behov og mål. Jeg er blitt mer bevisst på grunnverdier og vinkler raskt tankegangen inn på et mer positivt spor. Bente har gitt meg gode teknikker for å nå målet. Jeg kommer til å ta med meg gledesfølelsen ved å kjenne på mestring og å bli møtt med gjensidig respekt og å bli sett.​

EININGSLEIAR
Hildegunn Lindaas

Eg har hatt individuell coaching på 10 timar hos Bente Barane over en periode på 6 månadar. 

Eg er svært fornøyd med hennes metodebruk og analyse i samtalene. Det var ei ryddig og trygg ramme i samtalene og hun tilpasset coachingen etter mitt behov. Eg brukar aktivt de metodene eg lærte i min arbeidsdag og ser stor nytteverdi av det. Som leiar av ei stor eining var det viktig å finna ein nøytral arena for å reflektera over min arbeidshverdag. Det ga meg eit viktig pusterom og påfyll å ha coaching i ei tid med høgt tempo og mange krevjande utfordringar.

Eg anbefaler varmt hennar vidare som coach til mine kollegaer.

Brit Iren Vormestrand

Bente: Du har stor innsikt på mange områder, du er forståelsesfull, du utfordre meg, ser meg og gir meg verktøyet eg trenger for videre endring. Du er positiv og blid. Jeg vil varmt anbefale deg til andre!

MANN 22 ÅR

For meg opplevdes coachingen som ett friskt pust i livet mitt og ga meg ny motivasjon! Før jeg begynte hadde jeg ingen anelse på hva jeg selv ville gjøre med livet mitt, og nå føler jeg at ting har blitt lagt godt til rette for meg på veien videre mot å nå mine mål. Det jeg er mest fornøyd med er måten jeg ble tatt imot, jeg fikk endelig lov til å være meg selv uten å bli forhåndsdømt.

 

Måten jeg tenker på og ikke minst holdningene er blitt en helt annen. Før valgte jeg ofte den ''letteste veien'' med mye risiko involvert. Det er nå først etter coachingen jeg har fått en helt annen oppfatning av hvordan livet burde føles og ikke minst burde være.

 

Skal jeg trekke frem det beste, var det å kjenne meg velkommen og ikke dømt. Følte jeg kunne være ærlig og ikke legge skjul på ting.

KVINNE 31 ÅR

TUSEN TAKK for dei verktøya du har lært meg å bruke! Livet mitt er snudd.

Den eine metoden eg har lært av deg har eg brukt i fleire ulike situasjonar, og det er nesten sjokkerande korleis den løyser opp! Av og til er det som å få ein på tryne, ein aha-opplevelse. SÅ ser eg korleis eg kan snu på det. Nå har eg erfart fleire gonger at eg har MAKT te å rydde opp i situasjonar og relasjonar, berre med å bli bevisst på kva signaler eg sjølv gir ut. Den bevisstgjeringa har åpna opp for ett nytt liv!

Livet er blitt så mykje lettare. Føler det nesten som om det er NÅ livet starter. Den mentale utviklinga eg har hatt etter nokre timar på ditt kontor, er enorm! Så eg kan aldri få takka deg nok, Bente. Du har verkeleg gjort ein forskjell i mitt liv.​

FORELDRE til jente 16 år

Vår datter på 16 år har hatt ungdomscoaching hos Bente i ca 6 mnd. med gode resultater. 

Coachingen tilpasses til hver enkelt, om man sliter med dårlig selvbilde, selvtillit eller ønsker å nå mål innen for idrett, utdanning etc. Vi foreldre har også hatt et par samtaler. De opplevdes som svært nyttige.

Bente er ei fantastisk dame, med mye omsorg. Hun oppleves som tillitsfull og er veldig lett å prate med. Hun er alltid tilgjengelig, og man kan sende henne en melding også utenom kontortid. Bente er ikke belærende, hun setter bare ting i perspektiv som gjør at man blir mer bevisst på tanker og valg man tar.

Vi gir Bente våre beste anbefalinger!

JENTE 18 år

Eg er svært fornøyd med at jeg er blitt mer oppmerksom på tankene mine og hvordan de påvirker meg i positiv eller negativ retning. Nå kan jeg kan endre dem til det bedre. Det viktigste jeg har fått ut av coachingen er at jeg hele tiden har laget scenarier i hodet som ikke nødvendigvis er realistiske, og nå vil jeg aktivt prøve å heller lage gode og realistiske scenarier.

bottom of page